Krijg grip op de weg

De theorie- en praktijklessen van Rijschool Gouda

Bel of mail ons voor meer info!

Of je nu voor het eerst gaat autorijden of dat je juist een opfriscursus nodig hebt: Rijschool Gouda biedt maatwerk voor elke (toekomstige) bestuurder. Als ervaren instructeur heb ik me bovendien gespecialiseerd in lesgeven aan mensen met faalangst of met een vorm van autisme. Bij mij les je dus altijd in de juiste versnelling. Rijles met een ervaren instructeur? Neem contact op. De rijlessen duren 60 minuten en zijn zowel los als in verschillende pakketten af te nemen.

Rijschool begeleiding bij autisme

Toen Rijschool Gouda in 1935 werd opgericht, moest de eerste snelweg in Nederland nog worden aangelegd. Inmiddels zijn we vele kilometers asfalt en 8 miljoen auto’s verder. Het is dan ook belangrijk dat je goed leert autorijden, zodat je vol zelfvertrouwen aan het drukke verkeer kan deelnemen.

Begeleiding bij faalangst

Sinds 1971 run ik, Ad van den Berg, Rijschool Gouda en geef ik zowel rij- als theorielessen. In de meer dan 45 jaar dat ik mensen leer autorijden, heb ik veel verschillende chauffeurs in mijn auto gehad: van geboren talenten tot mensen die stijf stonden van de zenuwen. Ik stel altijd iedereen op zijn gemak en heb me gespecialiseerd in rijlessen voor mensen met faalangst of vormen van autisme.

Intensieve begeleiding

De praktijklessen van Rijschool Gouda

Of je nu voor het eerst gaat autorijden of dat je juist een opfriscursus nodig hebt: Rijschool Gouda biedt maatwerk voor elke (toekomstige) bestuurder. De rijlessen duren 60 minuten en zijn zowel los als in verschillende pakketten af te nemen. 


De lesauto

Je krijgt les in een hagelwitte Opel Astra - zo val je tenminste lekker op. De auto is van alle gemakken voorzien zoals klimaatregeling, verstelbare stoelen, gordelspanners, airbags, elektronisch stabilisatiesysteem en ABS. Daarnaast beschikt de Astra over navigatie, cruise control, een boordcomputer en een start/stopsysteem. Geheel in overeenstemming met het ‘nieuwe rijden’.

Maatwerk

Theorielessen

Verhoog de kans op slagen voor je theorie-examen voor maar een tientje per anderhalf uur les. Op dinsdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur geef ik theorieles voor de auto. Per les worden de afzonderlijke hoofdstukken van de regels behandeld en maak je een proeftentamen met de bekende antwoordkastjes. Hierna evalueren we samen de gestelde vragen. Op deze manier blijft de kennis goed hangen.

Intensieve begeleiding

De theorie cursus bestaat uit 9 lessen:

  1. Begrippen
  2. Verkeerstekens
  3. Tegenkomen, voorrang, afslaan
  4. Snelheid
  5. Rotonde, erf, gebruik verlichting
  6. Stoppen, stilstaan, parkeren
  7. Voetgangersoversteekplaatsen, spoorovergangen, tunnels
  8. Inrichtingseisen
  9. Algemeen

Opfriscursus autorijden in eigen auto of lesauto

Het komt nogal eens voor dat mensen wel een rijbewijs hebben, maar nooit meer in de auto rijden. Ze hebben een tijdje niet gereden of een nare wegervaring gehad en stappen hierdoor niet meer in de auto. Niets om je voor te schamen, maar wel zonde natuurlijk. Met één of meerdere lessen zorg ik dat je weer vol zelfvertrouwen de weg opgaat.

Denk bijvoorbeeld aan snelwegtrainingen, leren inparkeren of een algemene opfriscursus. Deze lessen kun je bij me volgen in je eigen auto of in de lesauto.


Naast algemene vaardigheden kun je ook les krijgen in rijden op de navigatie of in zo zuinig mogelijk rijden. Wil je dolgraag weer de vrijheid van het autorijden ervaren zonder stress? Bel 0182 526 761 voor meer informatie.

Stap de auto weer in!

Onze Prijzen:

   

Startpakket   ACTIE

€440,00**

10 rijlessen

Autorijles

€ 51,00

per 60 minuten

1e praktijkaanvraag

€ 251,00

praktijkaanvraag

Heraanvraag

€ 251,00

praktijkaanvraag

Tussentijdse toets

€ 251,00

tussentijdse toets

     

Pakketten:

   

Pakket 1

€ 499,00

10 rijlessen

Pakket 2

€ 1236,00

20 rijlessen + praktijkaanvraag 

Pakket 3

€ 1481.00

25 rijlessen + praktijkaanvraag

Pakket 4

€ 1706.00

30 rijlessen + praktijkaanvraag

     

Theorie:

   

Theorieles

€ 10,00

 

Theorie-examen CBR

€ 34,50

 

Theorie-examen CBR rijschool reservering

€ 51,00

 
     

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

   

De CBR kosten zijn BTW vrij.

   

**Start pakket één keer persoon.

   
Eerlijke prijzen